Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO FEEDER ROD HOLDER 5X 140-160
ŽE OD 79.90€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO FEEDER ROD HOLDER 5X 140-160

Ne glede na najkvalitetnejšo opremo, palico, kolut, če je ne znamo pravilno shraniti in varno transportirati, ne bo zdržala dolgo! Namen oblikovanja in lansiranja zaščitnih torb za palice Haldorádó je bil, da lahko svoje ribiške palice vzamemo s seboj, opremljene z kolutom, tako da lahko začnemo loviti takoj, ko pridemo na vodo. Večina ribiške opreme se med transportom poškoduje. To nevšečnost lahko preprosto odpravite tako, da ga položite v torbo za palice iz močnega materiala. Izmerite palico, ko je zložena, in izberite pravo velikost torbice.

Zaščitne torbe za palice Haldorádó Feeder so izdelane v dolžinah, ki jih najpogosteje uporabljajo ribiči s fino opremo (140 cm in 160 cm).

Pri obeh vrstah boste našli pregrado med predelki. Tako preprečite, da bi se palice zapletle. V praktičen stranski žep lahko spravite tudi zloženo mrežo in podobno.. Dodatno se na torbi še nahajata 2 manjša predala za drobnarije. Poseben poudarek je bil na kakovosti zadrg. To je bilo pomembno, saj je večina torb na trgu je v tem segmentu zelo slabih. Pri nas Vam zadrga ne bo delala težav!

Dimenzije:

  • Dolžina: 140cm in 160cm
  • Zaščitna torba za pet palic


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha