Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO LEGEND PELLET POP UP 12-16MM
ŽE OD 8.90€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO LEGEND PELLET POP UP 12-16MM

LEGEND PELLETS so naše tri najbolj znane družine vab:

- Topni pelet Haldorad (potopni)

- Haldorado topni wafter peleti

- Plavajoči topni plavajoči peleti Fluo

PRENOVLJENE različice!

Kdo bi si mislil, da so te vabe na trgu že več kot 10 let in še danes uživajo neprekinjen uspeh in priljubljenost. Dandanes je že čudež, če vaba preživi tako dolgo v tem izjemno hitro spreminjajočem se svetu in prav čudež je, če povpraševanje po njej vsako leto raste! Dejstvo, da je Gábor Döme v 8 letih prepotoval svet z simboličnim članom družine vab: vabo Haldorádó Oldódó Lebegő Pellet - Edes Ananasz v 8 letih in z njo ujel krape na vseh 5 celinah.

Veliko smo razmišljali o tem, ali je dopustno "poškodovati" te legendarne vabe ali jih kaj spremeniti? Na koncu smo prišli do pogumne odločitve, saj je tudi dobre stvari mogoče narediti še boljše, v tem primeru še bolj lovljive?! Minimalno smo izboljšali že preizkušene vabe, kar se kaže predvsem v intenzivnejših aromah in lažji za vrtanje teksture za stare/nove vabe kot je LEGEND PELLET.

Poleg običajnih, preizkušenih in privlačnih okusov so se na paleti pojavili tudi NOVI OKUSI, BARVE in SINKKOMBINACIJE, ki jih je vredno natančno preučiti. Za sodoben feeder ribolov krapa so nepogrešljive pop up (plavajoče), wafter (zmerno plavajoče) in toneče (potopajoče) vabe, zato so zdaj legendarne vabe Haldorádó na voljo v vseh treh različicah!

LEGEND PELLET Pop Up

Tako močno lebdeče = Pop Up vabe, na katere ljubitelji linije izdelkov že dolgo čakajo. To je najbolj plovna vaba med LEGEND PELLETS.  Popolnoma se lahko uporablja tudi samostojno ali v kombinaciji z tonečimi vabami! Takrat so lahko osnovna vaba tigrovi oreščki, manjši ali razpolovljeni bojliji, večje pelete za vabo in koruzna zrna. Po velikosti sta 12 in 16 mm. Naše izkušnje so pokazale, da so te dimenzije potrebne za popolno ujemanje z zgoraj omenjenimi lastnostmi.

Pop Up vabe imajo najbolj trdno teksturo med LEGEND PELLETS, ta vrsta se sploh ne zmehča, njihova površina ne postane želatinasta, se ne raztopi, v vodi lahko zdrži tudi več dni. Zaradi teh lastnosti je to popolna vaba za velike ribe, ki se lahko učinkovito uporablja za čakanje, selektivni ribolov, kjer cilj ni povečati količino, ampak velikost! Še posebej priporočljivo za selektivni ribolov velikih krapov in amurjev!

Njeno ulovljivost dodatno poveča vizualni dražljaj, saj se zaradi svetle, fluo barve vab skoraj svetijo v vodi, kar je veselo pri radovednih krapih in amurjih.

NAMIG! Uporabite ga v kombinaciji z različicami družine Sinking! Lahko so popolnoma različnih barv in okusov. Skupaj dobite uravnoteženo, veliko, zelo privlačno vabo, ki je ribe le redko pustijo nedotaknjene!

Razpoložljivi okusi: sladki ananas, brutalna jetra, medena palinka, rdeči demon, riba s česnom, čokoladna pomaranča, kivi, pikantni kril in čili limeta

  • Dimenzija : 12-16mm
  • Teža : 50gNapišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha