Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO LEGEND PELLET SINKING 8-12-16MM
ŽE OD 4.20€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO LEGEND PELLET SINKING 8-12-16MM

LEGEND PELLETS so naše tri najbolj znane družine vab:

- Topni pelet Haldorad (potopni)

- Haldorado topni wafter peleti

- Plavajoči topni plavajoči peleti Fluo

PRENOVLJENE različice!

Kdo bi si mislil, da so te vabe na trgu že več kot 10 let in še danes uživajo neprekinjen uspeh in priljubljenost. Dandanes je že čudež, če vaba preživi tako dolgo v tem izjemno hitro spreminjajočem se svetu in prav čudež je, če povpraševanje po njej vsako leto raste! Dejstvo, da je Gábor Döme v 8 letih prepotoval svet z simboličnim članom družine vab: vabo Haldorádó Oldódó Lebegő Pellet - Edes Ananasz v 8 letih in z njo ujel krape na vseh 5 celinah.

Veliko smo razmišljali o tem, ali je dopustno "poškodovati" te legendarne vabe ali jih kaj spremeniti? Na koncu smo prišli do pogumne odločitve, saj je tudi dobre stvari mogoče narediti še boljše, v tem primeru še bolj lovljive?! Minimalno smo izboljšali že preizkušene vabe, kar se kaže predvsem v intenzivnejših aromah in lažji za vrtanje teksture za stare/nove vabe kot je LEGEND PELLET.

Poleg običajnih, preizkušenih in privlačnih okusov so se na paleti pojavili tudi NOVI OKUSI, BARVE in SINKKOMBINACIJE, ki jih je vredno natančno preučiti. Za sodoben feeder ribolov krapa so nepogrešljive pop up (plavajoče), wafter (zmerno plavajoče) in toneče (potopajoče) vabe, zato so zdaj legendarne vabe Haldorádó na voljo v vseh treh različicah!

LEGENDA PELET potopni in topljivi!

To je prenovljena različica legendarnega Haldorádó Dissolving Pellet. Toneče vabe, ki ostanejo na dnu in jih močni tokovi težko odnesejo. Prava skrivnost in "moč" njene ulovljivosti je v tem, da se vaba začne raztapljati takoj, ko pride v vodo, vendar je to raztapljanje počasen, enakomeren proces v hladni vodi lahko traja tudi do 5-6 ur Pri 20 stopinjah Celzija traja 1-2 uri, medtem ko je središče še vedno trdo in stabilno (pogosto najbolj previdne ribe to potegnejo na tej točki)! V škatli so vabe 8, 12 in 16 mm, tako da nudimo idealno velikost za vsako metodo in tehniko.

NAMIG! Uporabite ga v kombinaciji s Pop Up (lebdečimi) različicami družine! Lahko so popolnoma različnih barv in okusov. Skupaj dobite uravnoteženo, veliko, zelo privlačno vabo, ki je ribe le redko pustijo nedotaknjene. Najmanjši 8 mm član družine je optimiziran za tehniko Method Feeder. Če nimate ugriza na nobeno pop up ali wafter vabo, pritrdite eno od teh vab!

Razpoložljivi okusi: Sweet Pineapple, Brutal Liver, Fiery Carp, Honey Pálinka, Red Demon, Garlic Fish, Chili Squid, Chocolate Orange, Kiwi, Spicy Krill

  • Dimenzija : 8-12-16mm
  • Teža : 70gNapišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha
Podobni izdelki