Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO MONSTER MAGNUM 20MM 80G
ŽE OD 8.90€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO MONSTER MAGNUM

Člani linije izdelkov MONSTER sicer ne slovijo po prijetnih vonjavah, v katerih bi lahko užival človeški nos, a njihova privlačnost je nedvomna! Poleg vab in krmnih peletov je jasno, da to linijo izdelkov v naši ponudbi najdemo tudi v tekočih aromah.

MONSTER Magnum ima vse prednosti topnih in kuhanih vab, saj gre za vabo, katere sredica je kuhana in obstoječa, zunanja plast pa je topna! Notranje jedro je premera 14 mm, uravnoteženo z mleto pluto, prekuhano, netopljivo vabo. Zunanja plast je debela 6 mm in se počasi a konstantno raztaplja ter sprošča mamljive močne signale okrog sebe. Notranji, kuhani del zdrži do 72 ur, medtem ko je čas raztapljanja zunanjega dela 2-3 ure (odvisno od temperature vode).

Zelo atraktivna, zelo vpadljiva vaba, ki se lahko uporablja pri kratkotrajnem feeder ribolovu na velike ribe in namenskem ribolovu velikih rib z bojliji. Posebej priporočljiv je pri lovu na dnu ali v kombinaciji z Pop Up boilijem. Presenetljivo se je ta revolucionarna vaba pokazala tudi, kot zelo dobra na rekah in divjih vodah!

  • Dimenzija : 20mm
  • Okusi : sredica Liver & Blood je rdeča, barva topne plasti je rjava, sredica Squid & Cranberry je črna, barva topne plasti je roza, jedro Red Salmon je temno rjava, barva topne plasti je temno bordo, jedro Hot Manga pa je oranžno, barva topne plasti je bela.
  • Teža : 80g
Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha
Podobni izdelki