Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO ALCATRAZ RIVER 115-200G
ŽE OD 7.90€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO ALCATRAZ RIVER

To je popolnoma nov koncept košare za tekočo vodo, ki v bistvu služi dvojnemu namenu:

Med ribolovom na zlepljene kostne črve vztrajajte čim dlje in počasi podajajte vznemirljive in premikajoče se vabe! Hitro bo to obrodilo sadove! Dobro vemo, da tradicionalne tunelske košare pogosto prehitro in nenadoma sprostijo vsebino v velikih količinah. Ta nova košara daje kostne črve oddaja veliko dlje. Od 30-60 minut, dokler se ne približa velika in previdna mrena, ploščič itd.

Ko lovite velike ribe na Donavi, morate pogosto pustiti opremo za več ur v upanju, da bo prišel tako zaželen krap ali amur. Tukaj ni pogostega premetavanja ni nepotrebnega čofotanja! Vaba bo zagotovo čakala na ribo ne glede na to kakšna je, vprašanje pa je ali bo riba našla 1-2 zrna vabe? Verjetno ne... Ribe bodo veliko prej našle našo vabo v tekoči vodi, če je v bližini košara, polna okusnih mamljivih zalogajev. Tradicionalne rečne košare lahko zadržijo tudi najbolj lepljivo krmilo največ 1 uro. Če to novo košarico napolnimo z več zrnate hrane jo pravzaprav lahko pustimo notri kolikor dolgo hočemo saj hrana ne more »pobegniti«. Pravzaprav se velikokrat vidi, da večje ribe poskušajo vzeti iz nje hrano, kar dokazuje močan upogib konice ali majhni udarci. V naslednjem trenutku pa se zasliši zavora naše role in konica naše upognjene palice udari v vodo! Torej s to košaro dokler ne vzamemo trnka ven lahko zagotovimo, da bo učinek vabe neprekinjen!

Povečana dolžina in koničasti ploščati vijaki na dnu košare zagotavljajo, da se bo ustavila tudi v najhitreje tekoči vodi.

  • Dimenzije: 115, 140, 170, 200g

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha