Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO LEGEND PELLET WAFTER 12-16MM
ŽE OD 8.60€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO LEGEND PELLET WAFTER 12-16MM

LEGEND PELLETS so naše tri najbolj znane družine vab:

- Topni pelet Haldorad (potopni)

- Haldorado topni wafter peleti

- Plavajoči topni plavajoči peleti Fluo

PRENOVLJENE različice!

Kdo bi si mislil, da so te vabe na trgu že več kot 10 let in še danes uživajo neprekinjen uspeh in priljubljenost. Dandanes je že čudež, če vaba preživi tako dolgo v tem izjemno hitro spreminjajočem se svetu in prav čudež je, če povpraševanje po njej vsako leto raste! Dejstvo, da je Gábor Döme v 8 letih prepotoval svet z simboličnim članom družine vab: vabo Haldorádó Oldódó Lebegő Pellet - Edes Ananasz v 8 letih in z njo ujel krape na vseh 5 celinah.

Veliko smo razmišljali o tem, ali je dopustno "poškodovati" te legendarne vabe ali jih kaj spremeniti? Na koncu smo prišli do pogumne odločitve, saj je tudi dobre stvari mogoče narediti še boljše, v tem primeru še bolj lovljive?! Minimalno smo izboljšali že preizkušene vabe, kar se kaže predvsem v intenzivnejših aromah in lažji za vrtanje teksture za stare/nove vabe kot je LEGEND PELLET.

Poleg običajnih, preizkušenih in privlačnih okusov so se na paleti pojavili tudi NOVI OKUSI, BARVE in SINKKOMBINACIJE, ki jih je vredno natančno preučiti. Za sodoben feeder ribolov krapa so nepogrešljive pop up (plavajoče), wafter (zmerno plavajoče) in toneče (potopajoče) vabe, zato so zdaj legendarne vabe Haldorádó na voljo v vseh treh različicah!

LEGENDA PELETI Wafter

To je prenovljena različica legendarnega Haldorádó Solódó Fluo Floating Pellet. Zmerno plavajoče = wafter vabe, ki jih je mogoče pritrditi na dno s 7-10 mm konico za vabo ali srednje velikim trnkom. Vmes pa ostaja lahek, prijeten, mamljiv prigrizek. Ulovljivost dodatno poveča vizualni dražljaj, saj se zaradi svetle, fluo barve vab skoraj svetijo v vodi, kar je dobrodošlo radovednim krapom in amurjem. Ali je to mogoče povečati? DA! Vaba se začne raztapljati takoj, ko pride v vodo. Vendar je to raztapljanje počasen, enakomeren proces! V mrzli vodi je lahko tudi do 5-6 ur, nad 20 stopinj Celzija pa 1-2 uri, medtem ko je sredica še vedno trda in stabilna. Med raztapljanjem bodo zrna imela amorfno, razcepljeno obliko, medtem ko so slastni okusi in arome atraktanti, ki povečujejo apetit, "izlivajo" iz vabe, ni čudno, da so legendarni!

NAMIG! Med ribolovom v mrzlih vodah vabe, vzete iz škatle, ne zatikajte in ne navezujte! Vnaprej ga namočimo, zunanjo površino nekoliko zmehčamo in tako pospešimo raztapljanje, nagrada pa bo hitrejši ugriz. To je učinkovit trik tudi pri ribolovu velikih, previdnih rib!

Razpoložljivi okusi: Sweet Pineapple, Brutal Liver, Honey Pálinka, Red Demon, Garlic Fish, Chocolate Orange, Kiwi, Spicy Krill in Chili Limeta

  • Dimenzija : 12-16mm
  • Teža : 50g
Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha