Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO TEAM FEEDER CARP FIGHTER FEEDER 300M-390XH
ŽE OD 45.90€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO TEAM FEEDER CARP FIGHTER FEEDER

Carp Fighter Feeder je nova družina feeder palic po izjemno ugodni ceni, ki ponuja popolno alternativo predvsem za začetnike in tiste ribiče, ki že kar nekaj časa lovijo! Nizki cenovni razred izvrstne kvalitete! By Döme Gabor TEAM FEEDER.

Sodobni feeder ribolov je že tako zelo raznolik, nemogoče je z eno samo palico obvladati vse tiste majhne razlike v feeder tehniki ali pravilno izvajati vse metode! No ta začetni razred ima skupno 6 članov, ki zagotavljajo idealno palico za različne pogoje in tehnike v mirnih vodah. Med njimi lahko najdete pravo palico za fini ribolov krapa ob obali za splošne metode pa tudi za doseganje večjih razdalj in celo za ribolov velikega krapa in amurja. Vsaka palica je opremljena z 2 enako močnima konicama 3 oz.

Vi drage stranke le izbrati morate pravega in uživati ​​v ulovu rib! 


  • Carp Fighter Feeder 300M, 330MH

Ti dve palici tvorita prehod med kratkimi picker in povprečnimi feeder palicami. Imajo mehkobo picker palic in moč feeder palic povečala pa se jim je tudi daljina pri metu! Kratek ročaj, kratka dolžina, enostavno rokovanje. Te velikosti so posebej priporočljive za mlade ribiče!

Akcija: 300M 30-80g, 330MH 35-90g

Daljina metanja: 40-80m


  • Carp Fighter Feeder 360H, 360XH

Pravzaprav gre za eno najbolj univerzalnih najpogosteje uporabljenih velikosti, ki se v družini Carp Fighter Feeder prodaja v dveh različicah različnih moči. Sem spadajo močne in zelo močne različice. Pri izbiri palic s pravimi parametri je treba upoštevati razdaljo na katero se lovi, velikost in moč ribe ter skupno težo uporabljene opreme. Ko te številke rastejo, morate posegati po vedno močnejši palici. S temi palicami nadzor in učinkovito utrujanje večje ribe ne bi smel biti več problem!

Akcija: 360H 40-100 g, 360XH 50-130g

Daljina metanja: 60-90m


  • Carp Fighter Feeder 390H, 390XH

Je tudi ena izmed najbolj priljubljenih in najljubših velikosti, ki vključuje močne in ekstra močne različice. To dolžino palice lahko upoštevamo takrat, ko se zavoljo učinkovitega ribolova razdalja metanja že povečuje in je treba zamahniti najmanj 70 metrov ali celo več. Seveda je tudi tukaj, ko se napetost povečuje, ko se skupna teža končnega sklopa, ki ga je treba razviti povečuje je treba izbrati vse močnejšo palico. Njihov značaj je tako prilagodljiv a hkrati pravilno močan! S temi palicami se lahko dostojno in z dobrimi možnostmi pomerimo z večjim krapom ali amurjem!

Akcija: 390H 45-120 g, 390XH 50-150g

Daljina metanja: 70-110mNapišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha