Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO TEAM FEEDER POWER FIGHTER 330M-420XH
ŽE OD 79.90€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO TEAM FEEDER POWER FIGHTER

Zahvaljujoč nenehnemu razvoju bodo vse feeder palice, označene z imenom Gábor Döme, prenovljene in od leta 2017 bodo na voljo v še širši ponudbi. Najbolj prodajane feeder palice TEAM FEEDER Carp Fighter so bile prve prenovljene njihova naslednica pa je družina palic TEAM FEEDER Power Fighter. Zvest svojim predhodnikom je bil glavni pomislek pri oblikovanju novih palic ohranjanje ugodnih cen in uporaba najvišje možne kakovosti surovin. Kot končni rezultat tega delovnega procesa s ponosom predstavljamo končni izdelek, ki ga poimenujemo By Döme TEAM FEEDER Power Fighter, obogaten s številnimi visokokakovostnimi parametri in sodobnimi tehničnimi rešitvami.


Prva in najpomembnejša razlika med staro in novo družino palic je v tem, da je družina palic Power Fighter namesto IMT-7 Power Carbon materiala predhodnika izdelana iz materiala IMT-8 Power Carbon, zato tudi ime " močan borec" ustreza. Zaradi kvalitetnejšega materiala so palice tanjše, lažje, tesnejše in še bolj nosilne. Mirno lahko rečemo, da so te palice ob predvideni uporabi nezlomljive! Posebej opazen je tanjši ročaj, elegantno prevlečen s kombinacijo plute in EVA, ki daje vtis bolj graciozne in nežne feeder palice, namesto prejšnje težke, klene palice, hkrati pa je palica postala še lažja in vodljiva. Elegantnejši ročaj je opremljen tudi s tanjšim in finejšim nosilcem koluta, zato smo ga zamenjali z močnejšo različico na privoj, ki je tudi ribiči z močnimi rokami ne morejo preveč zategniti ali počiti. Za družino palic Power Fighter, 3.3; Dolžina ročaja palice 3,6 in 3,9 metra je 47 cm, različica 4,2 metra pa 57 cm, kar je več od povprečja. Zahvaljujoč povečani ročici moči lahko naš končni sestav postavimo na presenetljivo velike razdalje z manj zagona! Namesto starega fiksnega obroča, je bil na telo čevljev dodan zložljiv in navzgor jeziček za pripenjanje, ki je bolj praktičen od starega. To je le malenkost, ki pa tudi kaže, da smo pozorni na vsako malenkost palice. Pomembna razlika je vidna v koničnih obročih palic, ki imajo za razliko od prej dvojno podprto in ojačano strukturo. Hranilnici Quiver in Boat sta priloženi 2 konici, podajalnici daljši od 3,3 metra pa 3 konice različnih moči. Najmočnejša je rdeča, srednje močna je oranžna, konica z zelenim koncem pa je najmehkejša.

  • TEAM FEEDER Power Fighter 330M

Tvori prehod med kratkimi picker in povprečnimi feeder palicami. Ima mehkobo picker palic in moč feeder palic, povečala pa se je tudi njena razdalja metanja. Največja razdalja metanja: 60 metrov.

  • TEAM FEEDER Power Fighter 360MH, 360H, 360XH, 360XXH

Najpogosteje uporabljena velikost na voljo v štirih različnih jakostih. Sem spadajo srednje močne, močne, ekstra močne in ekstra ekstra močne različice. Pri izbiri palic s pravimi parametri je treba upoštevati razdaljo, na katero se lovi, velikost in moč ribe ter skupno težo uporabljene opreme. Ko te številke rastejo, morate posegati po vedno močnejši palici. Največja razdalja metanja: 60-70 metrov.

  • TEAM FEEDER Power Fighter 390MH, 390H, 390XH

To dolžino palice lahko upoštevate, ko morate za uspešen ribolov vrči najmanj 70 metrov ali celo več. Seveda je tudi tukaj, ko se napetost povečuje, ko se skupna teža končnega sklopa, ki ga je treba razviti, povečuje, je treba izbrati vse močnejši podajalnik. Največja razdalja metanja: 70-1000 metrov.

  • TEAM FEEDER Power Fighter River 390XXH

Ta vrsta palice si zasluži ločeno poglavje, saj ima nenavadne parametre. Vse več je povpraševanja po ekstra močnih, a dovolj fleksibilnih river feeder palicah. To je to! Maksimalno pravilen je tudi pri ribolovu v najbolj divjih rečnih vodah, ko se košara, težja od 200-250 gramov, lahko ustavi le v visokih tokovih. Največja razdalja metanja: 80 metrov.

  • TEAM FEEDER Power Fighter 420XH

Če ne moremo dobiti ulova v obalnem pasu, moramo loviti dlje, celo čim dlje. V tem primeru ni nenavadno, da vržete 100 metrov ali celo več, da dosežete mesta, kjer živijo ribe. To zahteva palico takšne dolžine in parametrov!

Za konec je ostala delikatna, a neizogibna tema, to so cene palic. Vse funkcije novih botov so spremenjene, očitno so boljši! A kakorkoli se sliši neverjetno, se nova družina palic Power Fighter ni podražila, nekateri modeli pa se prodajajo celo po bistveno nižji ceni! Še en razlog več, da si te robote ogledate pobližje!

Če iščete dolgoletnega zvestega spremljevalca, ki bo izpolnil vse vaše želje pri krapololovu s feeder palico, ne iščite več, saj ste ga našli! Ime Gábor Döme je zagotovilo, da bo vaša feeder oprema popolna z resnično vzdržljivo, a cenovno ugodno feeder palico!


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha