Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO TIGERNUTS MIX 800G
ŽE OD 5.50€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO TIGERNUTS MIX

Ena najučinkovitejših vrst vab za selektivni ribolov krapa in amurja je tigrovec, ki postaja vse bolj priljubljen in ga uporablja vse več ljudi tudi pri nas. Kaj je skrivnost vašega uspeha? Praktične izkušnje kažejo, da trdih zrn z razmeroma velikim premerom male bele ribe in pritlikavi somi sploh ne jedo ali pa zelo redko, zato se naše možnosti za ulov večjih, še večjih rib eksponentno povečajo – če jih s tem hranimo! Kajti najpogostejša težava je, da večje, bistveno bolj previdne osebke, ko pridejo na ribolovno območje, pričaka le še prazen plaket, ki ni preveč privlačen ... Skrivnost ulovljivosti tigrastega oreha je njegova visoka , naravna raven sladkorja. Če ga še niste poskusili, ga morate poskusiti, presenečeni boste, kako okusen je. Poleg prijetnega sladkega okusa ima približno 25 % beljakovin in je tudi dragocen vir vitaminov. V Španiji se za človeško prehrano tržijo izdelki na osnovi tigrovih orehov, pripravljeni na več različnih načinov, ribe pa dobijo le, če ostanejo... :) Tudi naše surovine prihajajo od enega največjih španskih proizvajalcev, ki jih kuhamo pri nas in ga še bolj okusimo z najbolj spevnimi aromami. (Čeprav je na voljo tudi v naravni različici brez okusov.)

Znano je, da zelo radi lovimo tudi v velikih, naravnih vodah, kot so Blatno jezero, Donava ali manjši in večji kanali. Tigrovi oreščki so pogosto najboljša in najučinkovitejša vaba v teh vodnih območjih. Naravne različice in različice različnih okusov so v naši ponudbi na voljo že leta, vendar smo videli, da je prišel čas, da ta program dvignemo na višjo raven, zato smo v paleto dodali Boiled Tiger Nut Mix, ki vsebuje mešanico kuhanega tigra oreščkov in kuhanih črnih tigrovih oreščkov, dodali pa smo tudi malo sveže kuhane koruze, ki je odlična dopolnitev teh naravnih, hrustljavih ribjih dobrot. To je tako popolna mešanica, ki garantirano obdrži velike amurje in krape!

V večjih količinah se uporablja za hranjenje privajanja, medtem ko lahko med krajšimi ribolovi vmešano v krmo v majhnih količinah zadrži ribe tudi na našem ribolovnem mestu. V slednjem primeru je mešalno razmerje med 15-20%. Po odprtju vrečke jo porabimo v 2-3 dneh, če kaj ostane, jo lahko shranimo v hladilniku in uporabimo tudi kasneje.

  • Okusi : Natur, N-butyric
  • Teža : 800gNapišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha