Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO TORNADO ACTIVATOR GEL 60ML
ŽE OD 5.30€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO TORNADO ACTIVATOR GEL

TORNADO Activator Gel je na voljo v enakih okusih in barvah kot vabe TORNADO, ki je dodatek visoke gostote, ki se dobro oprijema in izboljša apetit rib. Uporablja se predvsem za koncentrirano aromatiziranje polnjenih košaric in PVA vrečk, mrežic itd. Sredina obdelane površine ostane na kroglici in v neposredni bližini vabe, tako da nedvoumno kaže smer (predvsem) krapu. Zagotovljeno je, da prenese močne mete na velike razdalje in spremljajoče močne udarce v vodo.

Oddaja močan oblak, popolno raztapljanje se pa zgodi v 5-20 minutah, odvisno od temperature vode, vendar tudi takrat ostane majhna plast želeja na površini krmilnega materiala ali peletnih zrn. Ribe, ki ostanejo na dnu in okusijo aromatizirana zrna, si jih vedno bolj upajo pojesti. V nasprotju s tradicionalnimi gostimi aromami tudi ob neprekinjeni uporabi ta za ribe ne bo "preveč", ne bodo prenasite. Poleg tega izkušnje kažejo, da ribolov pospeši, čas čakanja se skrajša in vedno več rib se zbere v bližini! Glavni razlog za to je, da vsebuje tudi dodatke za spodbujanje apetita in aminokisline. Zato je zelo priporočljiva uporaba tudi v tekmovalnih pogojih!

Učinkovito v vsakem letnem času, deluje hitro in učinkovito tudi v najhladnejših vodah!

TORNADO Activator Gel je na voljo v vseh okusih TORNADO: Sladka jagoda, N-butyric & Ananas, Mango, Česen & mandelj, Punch & Mint ter ligenj & breskev, Sipi1 in Sipi2

  • Količina : 60ml
  • NE topi PVANapišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha