Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO TORNADO ACTIVATOR SPRAY 30ML
ŽE OD 4.90€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO TORNADO ACTIVATOR SPRAY

TORNADO Activator Spray je na voljo v enakih okusih in barvah kot vabe TORNADO, s katerimi lahko katero koli vabo pa naj gre za pelete, bojle ali koruzo, spremenite v vpadljiv in zaželen prigrizek. Ta aroma se oprime vabe in ko pride do vode tvori neprekinjen, spektakularen "dim", medtem ko se iz nje intenzivno pretakajo zapeljivi okusi. 2-3 pršila po vabi ali napolnjeni košari so več kot dovolj, intenziven vonj se čuti takoj!

Lahko se uporablja tudi za aromatiziranje napolnjene košarice. Ne glede na to ali smo ga napolnili z aromatiziranim ali naravnim krmilom/peletom, če ga popršimo bo prevladovalo! V nasprotju s tradicionalnimi aromami tudi ob stalni uporabi ta za ribe ne bo "preveč", se je ne bodo naveličale. Poleg tega izkušnje kažejo, da ribolov pospeši, čas griza se skrajša in vedno več rib (predvsem krapa) se nabere ob izpuščeni, aromatizirani košari. Glavni razlog za to je, da vsebuje tudi dodatke za spodbujanje apetita in aminokisline. Zato je zelo priporočljiva, tudi za uporabo v tekmovalni pogoji!

Učinkovit v vsakem letnem času, deluje hitro in učinkovito tudi v najhladnejših vodah!

POZOR! Nekatere arome ne izstopajo le z osupljivim okusom in aromo, temveč tudi z močno barvo.

TORNADO Activator Spray je na voljo v vseh okusih TORNADO: Sweet Strawberry, Hogwarts Cheese, N-butyric & Pineapple, Gingerbread, Mango, Garlic & Almond, Punch & Mint ter Squid & Peach, Sipi1 in Sipi2

TORNADO sprej za aktivacijo - Sipi1 in Sipi2

Sipi 1 je bele barve z okusom limone in poprove mete, medtem ko je Sipi 2 z okusom pomaranče in cimeta ter oranžne barve. Tako kot vabe so priporočljive za tekmovalni ribolov in se lahko uporabljajo kadarkoli v letu!

  • Količina : 30ml


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha