Proizvajalec: KORDA
Šifra: 0026098
299.90€
Vse cene vsebujejo DDV
na zalogi ni na zalogi
- +
Obvestite me ko bo na zalogi

KORDA SPRING BOW NET 46

Ena od ključnih točk pri zasnovi je bila izdelati edinstven in izstopajoč razpiralno nosilni blok. Želeli smo nekaj izjemno lahkega, zelo močnega in edinstvenega videza. V obdobju približno dveh let in pol smo od koncepta do proizvodnje štirikrat posodobili dizajn.

Končna različica je na pogled zares osupljiva. Nosilni blok so oblikovali naši prijatelji pri podjetju JAG in je neverjetno lahek, a kar je še pomembneje, zelo enostaven za uporabo in sestavljanje podmetalke. Ko skupaj postavite roke in blok podmetalke, boste opazili, da ima blok v notranjosti rahlo zaobljeno obliko, saj ima tako imenovani "vodilni" rob, ki ustvari dodaten prostor za roko podometalke med upogibanjem in potiskanjem na pravo mesto.

Roke se sprostijo in izstopijo iz bloka pod popolnim 91 stopinjskim kotom. Vse to skupaj z uporabo najmočnejših oz. najtrših ročic, ki smo jih lahko izdelali, ne glede na kompromise pri sestavljanju podmetalke, daje vsaki sestavljeni podmetalki resnično čudovito obliko.

Vsaka roka ima nekoliko večji, strojno obdelan, zaobljen konec iz anodiziranega aluminija, ki pri sestavljanju in razstavljanju ne poškoduje mreže. Ta del drži debelo zeleno vrvico brez raztezka med rokama podmetalke, ki sta tako popolno ukrivljeni in lepo napeti, kar pomaga zmanjšati upor, pri potiskanju podmetalke skozi vodo.

Aluminijasti razpiralni blok je strojno obdelan na sprednji in zadnji strani (lahko vidite roke podmetalke, ki so nameščene v bloku). To dodatno zmanjša težo in daje edinstven slog - "chassis like styling". Na sprednji strani je dodana majhna reža v katero lahko namestite 15mm Isotop lučko (NI priložena), na zadnji strani pa je vgraviran Spring Bow logotip.

Za konec pa je blok pobarvan s trpežnim, keramičnem Gun Smoke zaključnim nanosom. Izdelali smo tri različice 42” (106cm), 46” (117cm) in 50” (127cm), vsaka ima srednje globoko Hexmesh mrežo (šest kotno oko mreže). Mrežni del je dovolj globok, da sta roki podmetalke, ko ročaj potisnete v tla dovolj visoko nad vodo, da podmetalka zadrži in ustavi slehernega krapa, ki bo po zajetju prosto skakal po mreži!

Vsaka mreža je shranjena v trpežnem Korda Dark Kamo rokavu oz. torbi za shranjevanje, ki ima ločene žepe za ročaj kot za roke podmetalke.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha