Proizvajalec: SHIMANO
Šifra: 0026634
124.90€
Vse cene vsebujejo DDV
na zalogi ni na zalogi
- +
Obvestite me ko bo na zalogi

SHIMANO ULTEGRA SPOD XTE

Ultegra XTE Spod je namensko zasnovana spod rola, ki ponuja fantastično kombinacijo vrednosti in zmogljivosti. Ultegra XTE Spod vrhunka rola z visoko hitrostjo izvleka, plitvo glavo, 3 sponkami za vrvico in ergonomsko oblikovanim ročajem.

Če iščete specialno spod rolo, ki je zasnovan tako, da bo kos zahtevam sodobnega spoddinga na velike razdalje, ne iščite dlje kot Ultegra XTE Spod. Na osnovi Ultegra XTE 14000, polne osupljivih funkcij, ste lahko prepričani, da ima Ultegra Spod zmogljivost, verodostojnost, ki jih zahtevajo resni ribiči na krape. Čvrst, močan in hiter (124 cm na obrat ročaja) Ultegra Spod olajša spodiranje in ima več sponk za vrvico za pripenjanje na različnih razdaljah.

Znotraj lahkega, togega ohišja CI4+ Ultegra XTE Spod je skrit izbor najnaprednejše tehnologije Shimano. HAGANE Gear in X-SHIP skupaj z Infinity Drive in Silent Drive zagotavljata neverjetno gladko in lahkotno vrtenje. Super Slow 5 Oscillation ustvarja neverjetno gladko nalaganje vrvice ali laksa, ki dokazano zmanjšuje trenje in povečuje dolžino meta. Vendar pa obstajajo tudi druge funkcije, ki prispevajo k temu. Rigid Cast zmanjša upogibanje tuljave v trenutku sprostitve med metom, Parallel Body pa pošlje vrvico pod popolnim kotom proti prvemu vodilu. In ko vrvica teče čez rob aluminijaste tuljave AR-C, se "zvija navzdol", da zmanjša trenje. Rezultat je vrhunska spod rola po dostopni ceni.

  • Ultegra XTE spod
  • Hagane Gear, X-Ship, Infinity Drive in Silent Drive za učinkovito navijanje pod pritiskom
  • Super Slow 5 Oscillation za večji odmet na velike razdalje
  • Telo CI4+ za manjšo težo in večjo togost karoserije
  • RigidCast in paralelno telo za izboljšano litje
  • Super hitro prestavno razmerje 5,2:1 (124 cm na obrat ročaja)
  • Plitek kolut AR-C, zasnovan za pletenico s 3 sponkami za vrvico


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha