Proizvajalec: HALDORADO
Šifra: HALDORADO TEAM FEEDER TORNADO POWER CARP 360MH-390XH
ŽE OD 85.90€
Vse cene vsebujejo DDV

Razpoložljive možnosti

na zalogi ni na zalogi

HALDORADO TEAM FEEDER TORNADO POWER CARP

Družina palic TORNADO Feeder zagotavlja najširši razpon uporabnosti in obsega med palicami By Döme TEAM FEEDER. Perspektive današnjega feeder ribolova so že tako zelo raznolike, nemogoče je z eno samo palico obvladati vsako tehniko in pravilno izvajati vse metode. No, v tem asortimanu zagotovo najdete pravo palico za vsako situacijo in tehniko, pa naj gre za fini ribolov krapa ali ploščiča ob obali, hranilnico s čolna, method, dolgi zamet, pa tudi za utrujanje kapitalnega krapa in amurja.

Kar zadeva videz, ga odlikuje čist, prefinjen dizajn z elegantnim črnim dizajnom. Ne le videz, tudi trdnost in nosilnost palic je dvignjena na višjo raven s karbonskim križnim tkanjem, ki poteka po celotnem telesu palice. Za vse velikosti je ročaj popolna mešanica plute in mehkega neoprena, nosilec koluta palic pa je na novo razvit model z ergonomskim ročajem, ki po eni strani trdno drži kolut, po drugi strani pa izgleda posebno dobro.

Ti, draga stranka, le izbrati moraš pravega in uživati ​​v ulovu rib!

  • TORNADO Power Carp 360MH, 360XH

Pravzaprav je najbolj univerzalna, najpogosteje uporabljena velikost, ki se prodaja v treh različicah različnih jakosti. Med njimi so srednje močne in ekstra močne različice. Pri izbiri palic s pravimi parametri je treba upoštevati razdaljo, na katero se lovi, velikost in moč ribe ter skupno težo uporabljene opreme. Ko te številke rastejo, morate posegati po vedno močnejši palici.

Akcija: 360MH 20-80g, 360XH 40-130g

Daljina metanja: 60-100m

  • TORNADO Power Carp 390H, 390XH

Je tudi ena izmed najbolj priljubljenih in najljubših velikosti, ki vključuje močne in ekstra močne različice. To dolžino palice lahko upoštevamo takrat, ko se zavoljo učinkovitega ribolova razdalja metanja že povečuje in je treba zametniti najmanj 70 metrov ali celo več. Seveda je tudi tukaj, ko se napetost povečuje, ko se skupna teža končnega sklopa, ki ga je treba razviti, povečuje je treba izbrati vse močnejšo palico. Njihov značaj je tako prilagodljiv a hkrati pravilno hrbten! S temi palicami se lahko spopademo s spodobnim velikim krapom na spodoben način in z dobrimi možnostmi, da ga premagamo!

Akcija: 390H 40-120g, 390XH 50-170g

Daljina metanja: 70-120m

Če iščete dolgoletnega zvestega spremljevalca, ki bo izpolnil vse vaše želje pri ribolovu krapov in amurjev s feeder palico, ne iščite več, saj ste ga našli! Ime Gábor Döme je zagotovil, da bo vaša feeder oprema popolna z resnično vzdržljivo a cenovno ugodno feeder palico!


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Captcha