Proizvodnja

Podjetje in proizvodnja ZADRAVEC se je rodilo leta 1991.
Že od začetka je delovalo kot družinsko podjetje v katerem so bili zaposleni ožji družinski člani. Ukvarjali smo se z uvozom ribiške opreme.
Lastnik podjetja MIŠEL ZADRAVEC je tudi ljubitelj krapolova, zato se je že od samega začetka ukvarjal z mešanjem lastnih vab za privabljanje krapov. Na zečetku bolj ljubiteljsko. Sčasoma se je pojavilo vse večje število ribičev, ki so želeli preizkusiti njegove vabe.
Zaradi uspehov doma in v tujini je bilo povpraševanje vedno večje. S pomočjo testnih ribičev, ki so čez cele sezone testirali nove vabe in se vračali z lepimi rezultati, smo začeli širiti paleto proizvodov, ki danes presega 650 artiklov lastne blagovne znamke. Zahvaljujoč neprekinjenemu razvoju, smo postali uspešni pri izdelavi kvalitetnih vab.
S tem pa smo pridobili zaupanje za proizvodnjo tudi tujim blagovnim znamkam. Tako smo morali razmišljati naprej. Zaradi prostorne stiske in amaterskih strojev smo se v letu 2009 preselili v nove prostore, z novimi modernimi stroji, dvema sušilnicama in vsem, kar je potrebno za normalno obratovanje tovrstnega podjetja. Z novimi pridobitvami smo kapacitete povečali večkratno.

Danes naše izdelke najdete v 15 evropskih državah. Naše vabe uporabljajo najzahtevnejši ribiči, ki strmijo tudi k ohranitvi narave, saj so naši izdelki izdelani iz naravnih surovin.
Po isti poti bomo nadaljevali naprej in s tem probali zadovoljit vedno bolj zahtevne krape